1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Van’da Deniz Otobüsleri seferleri 16 Nisan'da başlıyor
Van’da Deniz Otobüsleri seferleri 16 Nisan'da başlıyor

Van’da Deniz Otobüsleri seferleri 16 Nisan'da başlıyor

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında deniz otobüsleri ile Akdamar Adası’na yaptığı seferlere 16 Nisan'da tekrar başlıyor.

A+A-

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, geçen yıl kent halkını ve turistleri 2 deniz otobüsü ve 2 gemi ile Akdamar Adası ile buluşturmuştu. Büyükşehir Belediyesi, bu yılda mavi turlarına devam edecek. İlk seferlerine 16 Nisan’da başlayacak olan deniz otobüsleri, cumartesi ve pazar günleri halkı belirlenen saatlerde Edremit marinadan alarak Akdamar Adası’yla buluşturacak. Cumartesi ve pazar günleri iki gidiş, iki dönüş şeklinde yapılacak olan seferlerde 10 TL ücret alınacağı belirtilirken, talebin artması durumunda seferler arttırmaya gidilecek.

Ucuz ve güvenilir bir şekilde deniz otobüsü ile halkı ve turistleri Akdamar Adası ile buluşturacak olan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, turistik gezilerle hem kent halkını hem de adayı görmek isteyen turistleri eşsiz Van Gölü manzarası ile de buluşturacak. 16 Nisan’da ilk seferlerine başlayacak olan Hezil ve Tamara adlı deniz otobüsleri, talepler doğrultusunda Adır ve Çarpanak adalarına da seferler düzenleyecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4670 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.