1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. “Vetting Denetimleri: Detaylı Analiz” semineri düzenlendi
“Vetting Denetimleri: Detaylı Analiz” semineri düzenlendi

“Vetting Denetimleri: Detaylı Analiz” semineri düzenlendi

Alpha Marine Consulting Turkey tarafından organize edilen “Vetting Denetimleri: Detaylı Analiz” semineri yoğun katılım ile Grand Sheraton’da yapıldı.

A+A-

“Denetim sürecinin arkasındaki ilke ve hedefler”in ele alındığı seminere, çok sayıda deniz taşımacılığı şirketi ve deniz personeli katılım sağladı. Seminer, eski bir gemi kaptanı ve OCIMF onaylı 15 yıllık denetim tecrübesine sahip Kapt. Konstantinos Stathatos tarafından verildi.

Vetting Denetimleri: Detaylı Analiz seminerinin bölüm başlıkları ise; "Sertifikasyon ve Belgeler, Emniyet Yönetimi / Kirliliğin Önlenmesi, Mürettebat Yönetimi, Köprüüstü / Navigasyon / İletişim, Dış / Dâhili Alanlar, Pompa Odası & ROM, IGS, Bağlama, Buz Operasyonları" oldu.

vetting-denetimleri-seminer-1.jpg

SIRE / VIQ, ISM/ISPS Kod, SOLAS / MARPOL / MLC / STCW, ISO 14001 ve TMSA düzenleyici referanslarının alındığı seminer, bölüm başlıklarının olaylar analizleri ile karıştırılmış haliyle uygulandı. Katılımcılar, Kapt. Stathatos ile birebir yaşamış oldukları ve edindikleri tecrübeleri de paylaşma imkanı buldular.

Kapt. Konstantinos Stathatos tarafından verilen İngilizce dilinde ki seminer sonrası değerlendirmede başarılı olan katılımcılara eğitim sertifikası verildi.

vetting-denetimleri-seminer-2.jpg

Haber & Fotoğraflar: Hüseyin Altay YONTAN / VİRA HABER

Bu haber toplam 3296 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.