1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. Viaport Marina'da tekne sezonu açılıyor
Viaport Marina'da tekne sezonu açılıyor

Viaport Marina'da tekne sezonu açılıyor

'Viaport Marina’ sezonu, tekne meraklılarına özel fırsatlarla açıyor. Temmuz ve ağustos ayları boyunca, 30 gün ve altı kara park sözleşmelerinde yüzde 50 indirim sunuyor.

A+A-

Outlet alışveriş adası, tema parkı, akvaryumu ve marinası ile dünyanın ilk ve tek 4 fonksiyonlu marinası 'Viaport Marina’; tekne tutkunlarının karşısına yaza özel fırsatlarla çıkıyor. 24 metrekare altı tekneler için yıllık bağlama ücretini 2.800 euro olarak sabitleyen 'Viaport Marina’, 1 Temmuz ile 31 Ağustos tarihleri arasında 30 gün ve altı kara park sözleşmelerinde de yüzde 50 indirim uyguluyor.                 

İstanbul’un denizle buluştuğu en güzel noktası Tuzla’da yer alan 'Viaport Marina' 750 bağlama kapasitesine sahip. Yüzer pontonlar ve rıhtımlar ile 80 metreye kadar güvenli bağlama hizmeti sunan 'Viaport Marina’da 75 ton lift ile 20 bin metrekarelik kara park alanında çekek hizmetleri de sağlanıyor.

Tekne ile ilgili tüm bakım onarım işlerinin yapılabildiği marinada tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek kapasitede bir yat market ve dünyanın sayılı distribütörlerinin ofis ve servisleri yer alıyor.

'Viaport Marina’nın hizmetleri arasında tekne sahipleri için ayrılmış özel otopark alanları, yüksek hızlı ve sınırsız kablosuz internet, yatçı depoları ve sadece tekne sahiplerinin kullanımına açık çamaşırhane, bebek bakım odası ve engelli tuvaletleri yer alıyor.

Sadece bir bağlama hizmeti değil, dünyaca ünlü markaların bulunduğu mağazaların, yeme içme alanlarının, açık- kapalı sinema salonlarını içerisinde bulunduran 'Viaport Marina'; hem eğlenceyi hem de alışverişi bir arada sunuyor.

Türkiye’nin en hızlı roller coaster'ına ve 150 bin m²’lik yeşil alana sahip olan Viaport Marina, ilgi çekici deniz canlılarının bulunduğu İstanbul’un en uzun su altı tüneli 'Viasea' de yer alıyor.

12 bin sualtı canlısı

Viaport Marina’da su altı dünyasını öğrenmek ve büyüsüne dahil olmak isteyen 7 den 77’ye herkese hitap eden 'Viasea Akvaryum', birbirinden farklı deneyim ve uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

5 milyon 210 bin litrelik su kapasitesi ve her canlı türü için kendi doğasına uygun olarak tasarlanmış tematik doğal yaşam alanlarıyla ilklere imza atan 'Viasea Akvaryum', farklı iklim kuşaklarında gelen 12 bin su altı canlı türünü, özel olarak hazırlanmış 47 farklı sergi alanlarında ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Viasea Akvaryum’ bir ilke imza atarak  'soğuk', 'ılıman' ve 'tropik' kuşaklardan oluşan iklim temalarını, dünyada ilk defa bir arada sunuyor.  Amerika’dan Asya’ya, Avrupa’dan Afrika’ya kadar geniş bir iklim yelpazesine sahip olan ‘Viasea Akvaryum’; Amazon Nehri’nin 3 metreye ulaşan boyuyla en büyük balığı ‘Arapaima’dan, Akdeniz’in nesli tükenmekte olan balığı ‘Orfoz’a, dünyanın en büyük tatlı su balıklarından olan ‘Mersin Balığı’ndan Güney Asya’nın dev vatozlarına kadar birçok canlı türüne ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’de daha önce hiç görülmeyen Kurt Balığı ve dünyanın en zehirli 10 canlısı arasında gösterilen Avustralya Taş Balığı gibi canlı türlerini bünyesinde barındıran Viasea; ziyaretçilerine biberonla Japon Koi Balığı beslemeden, akvaryumun yönetildiği teknik kısmı keşfetmeye kadar farklı birçok deneyimi yaşama fırsatı sunuyor.

'Viasea', açılışa özel düzenlediği kampanya ile akvaryuma giriş bileti alarak ziyarete gelen tüm misafirlerine yılsonuna kadar kullanabilecekleri bir bilet daha hediye ediyor. Viasea Akvaryum'un kampanyası Ramazan Bayramı'na kadar sürecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3947 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.