1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vira Haber Ankara'yı harekete geçirdi
Vira Haber Ankara'yı harekete geçirdi

Vira Haber Ankara'yı harekete geçirdi

Vira Haber'de yayınlanan "FETÖ mağduru personel Cezayir'de rehin kaldı" başlıklı haber, Ankara'yı harekete geçirdi. Sea Honest adlı gemideki 4 Türk personelin Türkiye'ye getirilmesi için izin alındığı bildirildi.

A+A-

Vira Haber Merkezi

star.jpg14 Kasım Pazartesi günü Vira Haber'de Yaşar Özer imzasıyla yayınlanan "FETÖ mağduru personel Cezayir'de rehin kaldı" başlıklı haber, sırasıyla Milliyet.com.tr, Timeturk.com, Star Gazetesi ve Star.com.tr'de yayınlandı. Haberin Vira Haber imzasıyla ulusal basında da yayınlanmasının ardından; Dışişleri Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Habercilik Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı harekete geçti.

Borçların ödenmesi için girişimler başlatıldı 

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında el konularak kayyum atanan Vera Denizcilik şirketinin gemisi Sea Honest, borçları sebebiyle Cezayir'de rehin kalmıştı. Borçların ödenerek personelin kurtarılması için girişimler başlatılırken, 4 kişilik Türk mürettebatın da değiştirilmesi için çalışıldığı öğrenildi. Öncelikle 4 Türk personelin Türkiye'ye getirilmesi için izin alındı. Gemide kalan 19 personelin ihtiyaçları da karşılanmaya çalışılıyor. 4'ü Türk olan 19 personelin, 15'inin de Hintli olduğu belirtiliyor.

Bu haber toplam 4385 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum