1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. VİRA'nın 122. sayısı okurları ile buluştu
VİRA'nın 122. sayısı okurları ile buluştu

VİRA'nın 122. sayısı okurları ile buluştu

2016 yılını çok güzel bir sürprizle noktalıyoruz: Ünlü oyuncu Serap Aksoy, Vira’nın Aralık sayısından itibaren deniz ve denizcilik adına yapacağı ilginç röportajlarla Vira’da olacak.

A+A-

Kendisine ayrılan sayfalarda, kamuoyunun bambaşka yönleriyle tanıdığı deniz dostlarını konuk edecek olan Serap Aksoy’a değerli katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Serap Aksoy’un ilk konuğu ise bir havayolu şirketinde kaptan pilot olarak görev yapan, denizlerde ise bir teknenin neferi olmaktan gurur duyan, yelkenci Cahit Taşbaş. Serap Aksoy’un “Gökyüzü mü, deniz mi?” diye epey zorladığı kaptan pilotun bol kahkahalı itiraflarını içeride okuyabilirsiniz.

“Gelecek senin… Denizlerine sahip çık”

2016 giderken denizcilik adına harika bir gelişme daha oldu. Deniz Kültürü Derneği, Türkiye’de ilk kez iklim değişikliğinin denizlere etkisini kamuoyunun dikkatine sundu. “Gelecek senin… Denizlerine sahip çık” sloganıyla Piri Reis Üniversite’sinin ev sahipliğinde düzenlenen İklim Değişikliği Kurultayı’nda denizcilik sektörü ile gazetecileri bir araya geldi.

Deniz Kültürü Derneği Başkanı Hakkı Şen, ana sponsor Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) ve İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) başta olmak üzere, desteklerini esirgemeyen yeşil konteyner limanı Evyapport ve temiz temizliği alanının öncü şirketi Seagull’e teşekkür ederken, İklim Değişikliği Kurultayı’nın her sene başka bir üniversitede tekrarlanacağını belirtti.

Bu sayı için ayrıca Vira tayfası çok özel bir kıyı köyü projesini yakından görmeye Alaçatı’ya gitti ve projenin içinde bulunan azmağı ziyarete gelen flamingolarla karşılaştı.

Hepsi ve daha fazlası Vira’da!

vira122_kapak.png

Bu haber toplam 3480 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.