1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. West İstanbul Marina “SEQUEL P”yi karaya aldı
West İstanbul Marina “SEQUEL P”yi karaya aldı

West İstanbul Marina “SEQUEL P”yi karaya aldı

West İstanbul Marina (WİM) 700 ton kapasiteli travel lifti ile ilk süper yat operasyonunu başarı ile tamamlayarak 58m uzunluğundaki ve 680 ton ağırlığındaki “SEQUEL P” yi karaya aldı.

A+A-

Böylece “SEQUEL P” Türkiye marinaları arasında travel lift ile karaya alınan en büyük süper yat; WIM ise travel lift ile en büyük süper yatı çeken marina oldu. “SEQUEL P”  çeşitli bakım ve onarım işleri için WİM Çekek Sahasında bir süre kalacak.  

WIM, Şubat ayında makine parkına eklediği 700 ton kapasiteli PDN Idra Travel Lift ile her türlü bakım onarım ve refit işleri için 30 metreden 70 metreye kadar olan super yatlara hizmet verecek. “SEQUEL P” den sonra sırada karaya alınmak üzere Bilginyat yapımı 65 metrelik “MY DUSUR” bulunuyor. Marina dev travel liftinin hizmete başlaması ve 5. Yılına özel olarak Süper Yatlar için Nisan ayında süper avantajlı fiyatlar ve koşullar ile bir kampanyaya başlayacağını da duyurdu.

lifting-sequel-p...jpg

WİM Çekek makine parkında 700 tonluk PDN Idra Travel Liftin yanı sıra 75 ton kapasiteli Ascom Travel Lift, 300 tonluk Mobil Yat Çekici, 40 tonluk Mobil Yat Çekici, 5 ton kapasiteli Marin Forklift ve 3,5 ton kapasiteli Forklift bulunuyor. WİM çekek sahasında hizmet veren yirmiden fazla firma aracılığı ile boyadan, yelken ve arma işlerine kadar her boydan yat için her türlü bakım onarım hizmeti yüksek kalite ve uygun fiyatlar ile sunuluyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 9001 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.