1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yaf Diesel, Hollanda’ya ofis açacak
Yaf Diesel, Hollanda’ya ofis açacak

Yaf Diesel, Hollanda’ya ofis açacak

Europort 2017 Fuarı’nda katılan ve 2008 yılından bu yana Türkiye ve Uzakdoğu gemi inşa piyasasında adından söz ettiren Yaf Diesel, Direktörü Yusuf Kanıcı  firmalarını ve fuara katılma amaçlarını Vira Haber mikrofonlarına anlattı.

A+A-

Hollanda’nın liman şehri Rotterdam’da gerçekleştirilen ve bu yıl 45’i aşkın ülkeden 1.100 şirketin katıldığı  Europort 2017 Fuarı’nda Türk firmalarına ilgi büyük. Europort Rotterdam Fuarı’na katılan Yaf Diesel yetkilileri Hollanda’da bir ofis açmayı planladıklarını söylediler. 
 

whatsapp-image-2017-11-08-at-19.04.25-(1).jpeg

Hollanda’da bir ofis açmanın bundan sonraki planları olduğunu, bu yüzden öncelikle Europort Rotterdam Fuarı’na katılarak buradaki havayı teneffüs edip, kendilerini tanıtmak istediklerini vurgulayan Yaf Diesel Direktörü Yusuf Kanıcı  şöyle konuştu: “Yaf Diesel 2008 yılından bu yana gemi sahiplerine yedek parça ikmalinde alternatif sunan bir firma. Çin ve Kore’de kendi ofislerimiz olduğu için gerek fiyatlar, gerek teslim süresi, gerekse teslim maliyeti için tercih sebebi oluyoruz. Hollanda da bir ofis açma planımız olduğundan dolayı öncelikle Europort Rotterdam Fuarı’na katılıp, buradaki havayı teneffüs edip, kendimizi tanıtmak istedik. O yüzden buradayız. Fuar güzel geçiyor,  umarım herkesin beklentilerini karşılayan bir fuar olur”.

Türk denizcilik firmalarının yakından tanıdığı Yaf Diesel sektörün neredeyse tüm alanlarına yönelik gemi yedek parçaları temin ediyor. Firma aynı zamanda Uzakdoğu’da inşa edilmiş gemilerin her türlü ikmal ve teknik sorunlarında da hizmet sağlıyor. Sektörde uzun yıllara dayanan bir tecrübeyle hizmetlerini sunan Yaf Diesel 2008 yılından bu yana Türk ve yabancı armatörlere hizmet veriyor. Firma Uzakdoğu’dan sonra Hollanda’da da bir ofis açmayı hedefliyor.

Haber: Elif MUTLU- Vira Haber

Bu haber toplam 8739 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.