1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Yaşar Üniversitesi öğrencileri Teos Marina’da
Yaşar Üniversitesi öğrencileri Teos Marina’da

Yaşar Üniversitesi öğrencileri Teos Marina’da

Yaşar Üniversitesi’nin Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı ile Marina ve Yat İşletmeciliği programı 1. Sınıf öğrencileri, Teos Marina’yı ziyaret etti.

A+A-

Öğretim Görevlileri Osman Topallar ve Bülent Onural eşliğinde önce Teos Marina Önbüro’yu inceleyen üniversiteliler, burada yapılan işlemler hakkında bilgi aldılar. Ardından liman alanını, teknelere verilen hizmetleri yerinde incelediler.

yasar-universitesinden-teos-marinaya-ziyaret-01.jpg

Son olarak Çekek alanında yapılan temizlik ve bakım işlemlerini, forklift ve karaya çekme çalışmalarını gözlemleyen Yaşar Üniversitesi öğrencileri, denizcilik ve marinacılık konusunda bilgi ve tecrübelerini artırmak için Teos Marina’ya staja gelmek istediklerini söylediler. Öğretmenleri inceleme gezisi sonrasında tüm öğrencilerden gözlemlerini aktaracakları bir rapor yazmaları konusunda ev ödevi istedi.

yasar-universitesinden-teos-marinaya-ziyaret-03.jpg

Akademik bilgilerini yerinde inceleme ile pekiştiren üniversiteliler, Teos Marina Yönetimine teşekkür ederek Teos Marina’dan ayrıldılar. Bilime, denizciliğe ve eğitime önem veren Teos Marina, denizciliğe gönül vermiş gençlere her zaman kucak açtığını gösterdi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3098 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.