1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yeni Yönetim Kurulu Seçildi
Yeni Yönetim Kurulu Seçildi

Yeni Yönetim Kurulu Seçildi

Olağan Genel Kurul Toplantısı Gemi Brokerleri Derneği üyelerinin yoğun katılımıyla 16 Eylül 2017 tarihinde Deniz Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.

A+A-

Toplantıda yeni Yönetim Kurulu’nun seçilmesiyle Sayın Şinasi Onur 2 yıldır başarıyla sürdürdüğü başkanlık görevini Sayın Pelin Gezicioğlu’nun başkanlığında bulunduğu ekibe devretti.

Pelin Gezicioğlu açıklamasında;

Bugüne kadar ki en yüksek katılımın olduğu seçimde yüz yirmi beş üyemiz oy kullandı. Son derece dostane ve samimi bir atmosferde geçen toplantıya özellikle tatil gününde denk gelmesine rağmen, sorumluluk örneği göstererek seçime katılan, oy kullanan, heyecanımızı bizimle paylaşan üyelerimize gönülden teşekkür ederiz. Bu seçimde gördük ki "GBD" günden güne daha istikrarlı, kabul gören, muteber bir STK haline gelmiştir.
 

2010 yılında kurulan derneğimizi yöneten her ekip fevkalade emek harcamış birkaç tuğla koymuş, birkaç adım ileri taşımıştır.

Bu geleneği sürdürmek ve çıtayı daha da yükseltmek için aday olduğumuzu daima belirttik. Bu seçim döneminde bize inanarak ve güvenerek destekleyen tüm meslektaşlarımızın yanında, diğer aday kadrodaki dostlarımıza da emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Bu dernek hepimizin ve biz büyük bir aileyiz. Sadece bizim değil, karşı takımında yapmak istediklerini gerçekleştirmek için çalışmalarımıza destek vererek, iştirak ederek, fikir ve düşüncelerini paylaşarak, bu yolu bizimle yürüyecek tüm dostlarımıza şimdiden teşekkür eder, denizcilik sektörümüze ve milletimize hayırlı olmasını dileriz.

Saygı Ve Sevgilerimizle”

Diyerek derneğin bütünlüğüne vurguda bulunarak, Türk Gemi Brokerleri adına daha iyi işlere imza atmak üzere göreve geldiklerini vurgulamıştır.

gbdkurul.jpg

 

 

Yeni Yönetim Kurulunun İlk Toplantısı

Yeni ve eski Yönetim Kurulu üyeleri görev devir teslimi ve işleyişe ilişkin ayrıntıların görüşülmesi için 21 Eylül 2017 tarihinde bir araya gelerek. Toplantı sırasında bundan sonraki toplantı tarihlerinin belirlenmesi, dernek komitelerinin belirlenmesi, eğitim ağırlıkta olmak üzere yeni çalışmaların yapılması, aktivite ve gezilerin değerlendirilmesi, 2018 yılında yapılacak olan Uluslararası dernek yemeğinin çalışmalarına başlanması, üyelerle ve basın ile çalışmaların gözden geçirilmesi, derneğe yeni üyelerin kazandırılması, mali program oluşturulması, öneri ve dileklerin değerlendirilmesi üzerine görüşeceklerdir.

Yönetim Kurulu :

Pelin Gezicioğlu

Bahadır Tonguç

Ömer Örtel

Yaşar Meriç

İsmail Şahin

Hasan Aziz Ertan

Onur Türkeş


 

Seçim gününden fotoğraflar:
 

gbdsecim1.jpg

gbdsecim2.jpg

gbdsecim3.jpg

gbdsecim4.jpg

gbdsecim6.jpg

 

Bu haber toplam 4222 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.