1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. YTÜ mezuniyetinde GMO standına yoğun ilgi
YTÜ mezuniyetinde GMO standına yoğun ilgi

YTÜ mezuniyetinde GMO standına yoğun ilgi

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi’nin 11 Temmuz 2017 tarihinde, Beşiktaş Yerleşkesi Oditoryumda düzenlenen mezuniyet törenine, Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Bostancı katıldı.

A+A-

Mezuniyet töreninde, Sayın Salih Bostancı konuşma yaparak mezun olan tüm öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Sayın Bostancı, konuşmasında meslek hayatındaki izlenimlerini mezunlara aktararak; Çalışkan Olmanın, süreklilik sağlamanın, azimli olup vazgeçmemelerinin ve her zaman kendilerini geliştirmelerinin onları başarıya ulaştıracağını önemle vurguladı.

Sayın Bostancı, Atatürk’ün “Gençlik Geleceğin Teminattır” sözüyle mezunlara “siz bu ülkenin geleceğiniz” ifadelerini kullanarak tüm mezunları üye olmaya davet etti.

Ardından dereceyle mezun olan öğrencilere, GMO sicil numaralarının yer aldığı kaşeli kalem hediye edilirken, tüm mezunlara ise GMO logolu beyaz baretlerini takdim etti.

GMO standında GMO’nun tanıtımı yapıldı ve yeni üyelikler alındı. GMO YTÜ Mezuniyet Hatırası köşesi de tüm öğrenciler ve ailelerinden yoğun ilgi gördü.

gmo-ytu-mezuniyet-toreni-programinda-1.JPGgmo-ytu-mezuniyet-toreni-programinda-2.JPGgmo-ytu-mezuniyet-toreni-programinda-3.JPG

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2733 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.