1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Yusuf Sertkaya kimdir?
Yusuf Sertkaya kimdir?

Yusuf Sertkaya kimdir?

Ekol Denizcilik ve Akademi Denizcilik Genel Müdürü Yusuf Sertkaya kimdir? İşte Yusuf Sertkaya hakkında ayrıntılı bilgiler.

A+A-

Yusuf Sertkaya kimdir?

Ekol Denizcilik – Akademi Denizcilik
GSS Denizcilik Anonim Şirketleri

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Kaptan Yusuf Sertkaya, 1956 yılında çok sevdiği memleketi Rize/Çayeli’nde dünyaya geldi.

Doğduğu köyü olan Yenihisar (Eski adıyla Perkam)’da ilkokulu bitirdi ve Çayeli Lisesi’nde öğrenim hayatına devam etti. Orta okul ve lise eğitimine Çayeli ve İstanbul’da devam etmek zorunda kaldı. O dönem Beykoz’un az sayıdaki liselerinden biri olan Ferit İnal Lisesi’ne kayıt yaptırdı ve lise eğitimini böylelikle tamamlamış oldu. İstanbul, Kaptan Sertkaya’ya yeni ufuklar açtı ve Denizci olmaya karar verdi. Üniversite öğrenimi için “İstanbul Teknik Üniversitesi Yüksek Denizcilik Okulu”na kayıt yaptırmaya hak kazandı.

Türkiye’nin siyasi anlamda çalkantılı günler yaşadığı o tarihlerde Yusuf Sertkaya Üniversite tahsilini başarıyla tamamladı ve iş hayatına atıldı. Bilfiil “Kaptan” olarak denizlere 15 yılını verdi. Daha sonra ise, 15 yıllık tecrübesini biraz da karada değerlendirmeye karar verdi ve ticarete atıldı.

Bugün, denizcilik camiasının önde gelen şirketlerinden olan Ekol Denizcilik, Akademi Denizcilik ve GSS Denizcilik Anonim Şirketleri’nin yönetim kurulu başkanlığını halen sürdürmektedir.
 

Kişisel Web Sayfası : https://yusufsertkaya.com.tr/

Yusuf Sertkaya haber, yusuf sertkaya haberi, yusuf sertkaya haberleri, ekol denizcilik, yusuf sertkaya hakkında olan tüm haberlerin tamamı sadece Vira Haber'de bulabilirsiniz. Yusuf Sertkaya haberlerine anında ulaşın.

Bu haber toplam 9839 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.