1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Yüzücü Seda Kansuk Bodrum'dan Kos'a yüzecek
Yüzücü Seda Kansuk Bodrum'dan Kos'a yüzecek

Yüzücü Seda Kansuk Bodrum'dan Kos'a yüzecek

Yüzücü Seda Kansuk, Türk-Yunan dostluğunu pekiştirmek amacıyla 14 Ağustos Pazar günü Bodrum ile Yunanistan Kos Adası arasında yüzecek.

A+A-

Yüzücü Seda Kansuk, Türk-Yunan dostluğunu pekiştirmek ve dostluk mesajı vermek amacıyla 14 Ağustos Pazar günü Bodrum ile Yunanistan Kos Adası arasında Dost Kulaçlar Projesi'nin üçüncü aşamasını gerçekleştirecek.
Geçen yıl Manş Denizi'ni 18 saatte yüzerek büyük bir başarıya imza atan 45 yaşındaki Seda Kansuk, Dost Kulaçlar Projesi'nin ikinci aşamasını Kuşadası Belediyesi'nin desteğiyle, 31 Temmuz günü Kuşadası'ndan Sisam'a gerçekleştirdi. Kansuk, Ege'deki dostluğun dünyaya örnek olması ve son yıllarda yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bu suların önemine dikkat çekmek için Dost Kulaçlar Projesi'nin üçüncü aşamasını Bodrum'da 14 Ağustos'ta gerçekleştirecek. 

Ünlü yüzücü Seda Kansuk, "Kulaçlar yüzücünün denizi dostça kucaklamasını sağlar. Beş parmak bir kulaçla eşdeğerdir. Projedeki beş ada bir elin beş parmağını ifade eder. Beş adadan beş adaya attığım kulaçlarla Türk halkının sevgisini Yunan dostlarıma taşımayı amaçlıyorum" diye konuştu. 

Seda Kansuk, dördüncü aşamayı Ayvalık'tan Midilli'ye ve son aşamayı ise Marmaris'ten Rodos'a yüzerek tarihi bir parkura imza atmak istiyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3942 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.