1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Boot Düsseldorf’ta görücüye çıkıyor
Boot Düsseldorf’ta görücüye çıkıyor

Boot Düsseldorf’ta görücüye çıkıyor

Nerea Yacht, 7 metrelik küçük kamaralı günlük gezi teknesi N24 ile piyasaya giriş yapıyor. Şirket ilk teknesini Boot Düsseldorf’ta tanıtacak.

A+A-

Dominator, Caman ve Ferretti Group gibi firmalarla çalışan Dario Messina’nın başında yer aldığı Nerea Yacht, yeni bir İtalyan marka olarak karşımıza çıktı. Markanın ilk modeli ise N24.

Butik bir üretici olarak piyasaya giren Nerea Yacht, 7 metrelik küçük kamaralı günlük gezi teknesi N24 ile piyasaya giriş yapıyor. Tekne aynı zamanda büyük bir süperyat servis teknesi olarak da piyasada yer alacak. İtalyan tasarımcılar Alessio Battistini ve Davide Bernardini tarafından tasarlanan N24, ay sonunda ziyaretçilerine kapılarını açacak olan Boot Düsseldorf’ta lanse edilecek.

Geleneksel biçimde ikiz dümen ve navigasyon koltuğu bulunan kokpitte, at nalı biçiminde düzenlenmiş masa etrafına denk gelen kanepe mevcut. Motorun üzerinde ise ayrı bir güneşlenme minderi var. Buzdolabı, ocak ve lavabo yer alan iç kısmında, istenildiğinde yatağa dönüşebilen bir divan düşünülmüş.

Yeni Nerea N24, üç ayrı gövde rengiyle piyasaya sürülüyor. Beyaz, gri ve siyah ağırlıklı olacak şekilde tasarlanmış olan ana renk seçenekleriyle birlikte, alıcıya detaylar için çok farklı seçenekler de sunuluyor. Volvo Penta D4-300 kuyruk motorlarıyla donatılan N24, 32 knot sürate çıkabiliyor.

nerea.jpg

nerea1.jpg

nerea2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 11270 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.