1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. GEMİSANDER’den sosyal sorumluluk projesi
GEMİSANDER’den sosyal sorumluluk projesi

GEMİSANDER’den sosyal sorumluluk projesi

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aliağa Devlet Hastanesi’ne 16 adet tam donanımlı ortopedik yatak bağışında bulundu.

A+A-

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) tarafından başlatılan “1 ortopedik yatak da benden” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında dernek yönetimi, Aliağa Devlet Hastanesi’ne 16 adet tam donanımlı ortopedik yatak bağışında bulundu. Ayrıca dernek yöneticileri, Aliağa bölgesindeki diğer işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ali Fuat Yalvaç, hastanelerine bağışta bulunan GEMİSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal ve dernek yöneticileri bağışta bulunan diğer firma/kişileri üyelerini makamında ağırladı. Daha sonra yönetim ile birlikte yatakların konuşlandırıldığı hasta odalarını ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başhekim Uz. Dr. Ali Fuat Yalvaç hastanelerine destek sunan firma sahiplerine ve GEMİ-SANDER Başkanı Kamil Önal’a teşekkür plaketlerini sundu.

GEMİSANDER yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal başlatmış oldukları sosyal sorumluluk projesinin herkes tarafından desteklenmesi gerektiğine vurgu yaparak şunları ifade etti: “Aliağa Devlet Hastanesi’nin en önemli ihtiyaçlarından birini başhekimimiz bizlere iletmişti. Bu önemli ihtiyaç olan ortopedik yataklarla ilgili sıkıntıların olduğunu daha önceki ziyaretlerimizde biz de görmüştük. Bu kapsamda Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği olarak ilk planda 16 yatak bağışını gerçekleştirdik. Kampanyamızın devamında ise 16 yatak bağışı daha gerçekleştireceğiz. Bizlerin öncülüğünde gerçekleşen bu sosyal sorumluluk projesinin diğer kuruluşlara da örnek olması en büyük temennimiz” dedi.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Ali Fuat Yalvaç yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “GEMİSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal ve dernek üyelerine başlatmış oldukları bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinden ve hastanemize yapmış oldukları bağışlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yapılan bağışlar hastalarımız ve hastanemiz için çok önemli. Hastalarımız yatakları kullandıkları daha ilk günden itibaren memnuniyetlerini ve mutluluklarını bizlere ifade etti. Bu mutluluk ve memnuniyet elbette ki başkanın nezrinde tüm GEMİSANDER yönetimine ve tüm bağışçılara teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Şu ana kadar toplamda 16 yatak bağışladıklarını belirten GEMİSANDER Genel koordinatörü Ersin Çeviker, “100 bin TL civarında bağış ile alınan 16 yatağı Hastanemize teslim ettik. Dernek yönetimi geriye kalan 16 yatak ihtiyacının da önümüzdeki günlerde toplanan bağışlarla alınarak teslim edileceğini ve hastanenin yatak ihtiyacının tümünün karşılanmış olacak” dedi.

GEMİSANDER Genel Sekreteri Mesut Yolcu “derneğimizin başlatmış olduğu bu sosyal sorumluluk projesinin diğer sanayi kuruluşlarına da örnek teşkil edeceğini düşünüyoruz” dedi.

sosyalsorumluluk.jpg

sosyalsorumluluk1.jpg

sosyalsorumluluk2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6794 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.