1. Kılavuzluk ve Römorkörcülük Hizmetleri ve Teknolojileri Kongresi 23 Ekim'de gerçekleştiriliyor

Denizcilik endüstrisinin değerli meslek, ticaret odaları ve sivil toplum örgütlerinin öncülüğünde düzenlenen 1.Kılavuzluk ve Römorkörcülük Hizmetleri ve Teknolojileri Kongresi 23 Ekim Cuma günü İzmir Hilton Oteli’nde yapılacak.

Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası tarafından düzenlenecek kongre kapsamında kılavuzluk hizmetleri, römorkörcülük hizmetleri ve bu hizmetlere ait teknolojik gelişmeler ile römorkör inşa sanayi konularının akademik düzeyde ele alınması hedefleniyor.

Ayrıca kongreye İMEAK Deniz Ticaret Odası, Türk Kılvuz Kaptanları Drneği, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası ve TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası destek veriyor. 

 

 

 

 

 

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Gemi Mühendisleri Odası’ndan Türk Loydu Açıklaması: “Mesnetsiz İddiaları Kınıyoruz”
SUP ile Denize Açıldılar, Kürekleri Kırılınca Kilometrelerce Sürüklendiler
Çin Başkonsolosluğu Heyeti Port of Çanakkale’yi Ziyaret Etti
Tersane İstanbul’dan Kaçırılmayacak Bir Deneyim
TCG Işın Gemisi Komutanı Cesur: "Amacımız Batığın Deniz Dibindeki Mevkiinin Belirlenmesi, Batığın Teşhis Edilmesi"