11 Katlı Dev Gemi Marmaris’te

Alman Aida Cruises şirketine ait lüks yolcu gemisi, "Aida Diva" Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.


Alman Aida Cruises şirketine ait lüks yolcu gemisi, "Aida Diva" Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Lüks yolcu gemisi "Aida Diva" sabah saatlerinde Marmaris Körfezi'ne giriş yaptıktan sonra güvenlik önlemleri altında Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştı.

Santorini Adası'ndan gelen ve çoğunluğunu Almanların oluşturduğu 2 bin 411 yolcu ve 599 personelin bulunduğu geminin sık sık Marmaris'e turist getirdiği belirtildi.

Aida Cruises şirketinin filosuna 2007 yılında katılan 69 bin 203 grostonluk, 11 katlı geminin 250 metre uzunluğunda olduğu ve içinde süit kamaralar, yüzme havuzları, sauna, masaj odaları, spor salonları, casino ile gösteri salonlarının bulunduğu bildirildi.

Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen yolcular, yat limanında yürüyüş yaptıktan sonra Marmaris Kapalı Çarşısı'nı gezdi. Bazı yolcular ise ilçenin tarihi ve doğal güzelliklere sahip yerlerini gezmek için günlük turlara katıldı.

Haberciniz

TURİZM Haberleri

Sömestr ve Bayram Tatili İçin Cruise Alternatifi: MSC Lirica Seferleri 339 Euro’dan Başlıyor
2.1 Milyon Yolcu ile Kruvaziyer Turizmi 2025’te Altın Yılını Yaşadı
Galataport İstanbul, Kruvaziyer Turizminde Rekorlarla Dolu Bir Yılı Geride Bıraktı
Ege Port Kuşadası 2025 Kruvaziyer Sezonunu Lider Olarak Kapattı
Turizmcilerden, "Alsancak Limanı Kruvaziyer ve Yolcu Taşımacılığına Ayrılsın" Talebi