15 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Cankurtaran Timi hafta sonu Kandıra sahillerinde 15 kişiyi boğulmaktan kurtardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Cankurtaran Timi hafta sonu Kandıra sahillerinde 15 kişiyi boğulmaktan kurtardı. Belediye, teknik altyapısıyla takdir edilecek bir cankurtaran timi oluşturdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı cankurtaran timinin, Cebeci'de 40, Kumcağız'da 10, Bağırganlı'da 20 ve Seyrek'de 30 kişi ile görev yaptığı bildirildi.

Timin, 6 ambulans, 5 arazi aracı, 4 zodyak bot, 2 atv, 2 otobüs, 1 jet ski ve 1 dalgıç aracı ile hizmet verdiği, boğulma tehlikesi geçiren, denizde veya kayalıklarda mahsur kalan, kaybolan vatandaşların bulunması hizmetlerini yürüttüğü belirtildi.

Ekiplerin ayrıca tansiyon, sıcak çarpması ve yaralanmalarda da acil tıbbi destek verdiği belirtilerek hafta sonu Kandıra sahillerinde 15 kişinin tim görevlilerince boğulmaktan kurtarıldığı kaydedildi.

 

 

AA

GÜNCEL Haberleri

Ege Denizi'nde Kuvvetli Fırtına Uyarısı
Çanakkale’de 29 Kaçak Göçmen Yakalandı
Mavi Ekonomi Davos Gündeminde: Türk Girişimi NESEA’dan Denizlere Restoratif Dokunuş
Bodrum-Kaş Arasında Denizlerde Fırtına Uyarısı
Denizli’nin Ocak Ayı İhracatı 370 Milyon Dolar Oldu