5. Ulusal Denizcilik Kongresi yapılıyor

İTÜ Denizcilik Fakültesi, Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası ve Denizcilik Eğitim Konseyi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ulusal Denizcilik Kongresi 11 Kasım 2013 Pazartesi günü yapılacak.

5. Ulusal Denizcilik Kongresi yapılıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası(GEMİMO) ve Denizcilik Eğitim Konseyi (DEK) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ulusal Denizcilik Kongresi’nin beşincisi 11 Kasım 2013 Pazartesi günü saat 08.00’de İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Katılımı ücretsiz olan kongre kapsamında 14 üniversiteden, değişik kamu kuruluşlarından, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinden gelen 79 adet bildirinin sunumu (4 ayrı salonda paralel oturum halinde düzenlenecektir) yapılıp güncel denizcilik sorunları konuşulacak.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Türkiye'nin 6’ncı Sondaj Gemisi Taşucu Limanı'na Yanaştı
Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı