Abdurrahim Albayrak Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Galatasaray Kulübünden yapılan resmi açıklamada Abrurrahim Albayrak ve eşinin Koronavirüs testini pozitif çıktığını açıkladı.

Galatasaray İkinci Başkanı ve Altur'un sahibi Abdurrahim Albayrak ve eşinin Koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

TESTLER POZİTİF

Galatasaray Kulübünden gelen resmi açıklama şu şekilde:

"İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır.

İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak'ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir.

Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz."

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı
Aliağa Körfezi Mavi Dönüşüm Projesi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi