Ali Kurumahmut, görevine geri döndü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından denizcilik sektörü için uzman danışman olarak görevlendirilen Ali Kurumahmut, bugün görevine geri döndü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın denizcilik sektörü özel danışmanı Ali Kurumahmut görevine geri döndü.  Görevinden ayrılmak istediğini belirterek, 14 Ocak 2019 tarihine kadar izne çıkan Ali Kurumahmut, bugün sabah saatlerinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda bulunan odasına gelerek işbaşı yaptığı öğrenildi.

31 Aralık 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 'Kılavuzluk ve Römorkörcülük Hizmetleri Yönetmeliği'nin mimarı olarak gösterilen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın Denizcilik Özel Danışmanı Ali Kurumahmut, görevinden ayrılacağı ileri sürülmüştü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda kadrosu bulunmayan ancak Bakan Turhan'ın görevlendirmesiyle denizcilik sektörüne yönelik çalışmalar yapan Kurumahmut'un, görevinden ayrılmak istediği, ancak Bakan Mehmet Cahit Turhan'ın kabul etmediği de gelen bilgiler arasındaydı.

Deniz Ulaştırması eski Genel Müdürü, Emekli Deniz Kurmay Yarbay ve Deniz Hukukçusu Ali Kurumahmut, 26 Temmuz 2018 tarihinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda Denizcilik Özel Danışmanı olarak görevlendirilmişti.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Yurt Genelinde Yağışlar Bir Hafta Boyunca Etkili Olacak
Kalamış’ta Deniz Taksi ile Kano Çarpıştı
Havalar Isındı, Uzmanından 'Boğulma' Uyarısı Geldi
Balıkesir Açıklarında 19 Düzensiz Göçmen Yakalandı
Hayvansal Ürün İhracatından Milyonlarca Döviz Türkiye Ekonomisine Girdi