Baba ve oğullarını deniz ayırdı

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, akşam balığa çıkan baba ile oğullarını deniz ayırdı.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, akşam balığa çıkan baba ile oğullarını deniz ayırdı. Doğanyurt ilçesinde ikamet eden baba Sabri Yılmaz (50), 31 yaşındaki oğlu Sabri Yılmaz, Selim Yılmaz (24) ve Arif Yılmaz (27) akşam saatlerinde Cide ilçesine gelerek Belyaka isimli 9 metrelik balıkçı kayıklarıyla balık tutmak için denize açıldılar.

Bir süre sonra denizin dalgalı olması nedeniyle kayığın üzerindeki kamara kırılırken, baba Sabri Yılmaz, oğlu Sabri Yılmaz ve Selim Yılmaz kamaranın kırılması nedeniyle denize düştü.

Arif Yılmaz kayıkta kalırken, kıyıya çıkarak başka bir tekne bularak birkaç balıkçı ile birlikte tekrar denize açılarak kardeşleri ve babasını aramaya başladı. Arif Yılmaz ve beraberindeki balıkçılar, 31 yaşındaki Sabri Yılmaz'ın cesedini bulurken, kardeşi ve babasını bulamadı.

Bunun üzerine olay yerine Sahil Güvenlik ekipleri ve Sivil Savunma ekipleri çağırıldı. Ekipler denizde arama çalışmaları başlatırken, çevredeki balıkçılarda arama çalışmalarına destek verdi. Kaybolan baba ve oğlunu arama çalışmaları devam ediyor.

Haber365

GÜNCEL Haberleri

Kumbahçe Sahilinde İşgalden Temizleniyor
Antalya'da Düzensiz Göçmen Botu Faciası: 14 Ölü
Bakan Uraloğlu: "Doğu Akdeniz GTH Projesi, Mavi Vatanımızda Çıkarlarımızı Koruyacak"
Geleceğin Kadın Kaptanları Denizcilik Sektörüne Katkı İçin Göreve Hazırlanıyor
Tuzla'daki Mehmet Akif Ersoy Vapuru Yeniden İstanbul'a Hizmet Edecek