Balıkçı barınağı çekek yeri yapılıyor

Abana ilçesinde balıkçı barınağında rıhtım ve çekek yeri çalışmalarına başlandı.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz yıl barınak içerisinde yapılan 90 metre uzunluğundaki rıhtıma ek olarak yeni bir rıhtım yapılması için başlatılan çalışmalar kapsamında barınağa, 60 metre uzunluğunda bir rıhtım daha yapılacak.

Bolu Ulaştırma Bölge Müdürlüğü tarafından barınakta yapılacak işlerin ihalesinin yapıldığı, önümüzdeki günlerde de rıhtım yapım çalışmalarına başlanacağı açıklandı.

Rıhtım ile birlikte çekek yerinin de yapılacağını söyleyen Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, yapılan çalışmalarla birlikte balıkçı barınağının eksiklerinin tamamlanmaya başladığını kaydetti.

A.A.

GÜNCEL Haberleri

İTÜ Denizcilik Fakültesi’nde Geleneksel Balık Günü Buluşması Gerçekleşti
Bakan Uraloğlu: "23 Yılda Antalya'nın Ulaşım ve İletişim Altyapısına 244,6 Milyar Lirayı Aşan Yatırımlar Gerçekleştirdik"
Çeşme Açıklarında Mülteci Hareketliliği: Sahil Güvenlik Mülteci Botunu Takip Etti
MSC Türkiye, Çanakkale Boğazı’nı Transit Etti
Hareket, Marin Hizmetleri ile Global Liderlik Hedefini Güçlendiriyor