Balıkçılar çok beğendi

Uzun yıllardır Buca ilçesinde hizmet veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Su Ürünleri Hali, av sezonuna yepyeni bir çehreyle girdi.

Halde yapılan tadilat çalışmaları kapsamında bina çatısı, elektrik ve su tesisatı ve kanal altyapısı yenilendi. Dış mezat alanı olarak kullanılan saha yeniden düzenlendi. Bütün iç ve dış cepheler boyandı. Kapalı mezat alanının iç cephe duvarları ve zemini poliüretan malzeme ile kaplandı.

Hijyenik ve sağlıklı koşullarda balık satışı gerçekleştiren esnaf, fiziki koşulların iyileşmesiyle birlikte av sezonuna mutlu bir başlangıç yaptı.

Esnafın keyfi yerinde

Av yasağının sürdüğü yaz döneminde tadilat çalışmalarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden esnaf, temiz ve bakımlı görünümüyle Su Ürünleri’nin İzmir’e yakışan bir tesis haline geldiğini söyledi.

ViraHaber.com

BALIKÇILIK Haberleri

Çanakkale'de 525 Kilo Balığa El Konuldu
İstanbul’da 2 Ton 350 Kilogram Kaçak Midye Ele Geçirildi
Samsun’da 200 Kilo Kaçak Midye Ele Geçirildi
Yalova Açıklarında 4 Metre Uzunluğunda Köpek Balığı Ağa Takıldı
Karadeniz'de Hamsi Bereketi Diğer Balık Türlerini De Canlandırdı