Balıkçılar son anda sudan çıkarttı

Çanakkale’de, iskeleden denize düşen adamı kurtarmak için balıkçılar seferber oldu. Buz gibi suya atlamaya kimse cesaret edemeyince, yaşlı adamı kurtarmak için sopa ve kovalar kullanıldı.

Çanakkale iskelesinde balık tutanları seyreden 70 yaşındaki Mehmet Matara, henüz bilinmeyen bir sebeple denize düştü. İskelede bulunan vatandaşlar, soğuk havada denize atlayamayınca, yaşlı adamı kurtarmak için ellerindeki ip bağlı kovaları denize sarkıttı.


Bu sırada denizde avlanan bir balıkçı teknesine de haber verildi. Kısa sürede iskeleye gelen "Kamber" adlı teknedeki 2 balıkçı, denize düşen adamı kurtarıp tekneye aldı. 70 yaşındaki adam, Kilitbahir iskelesine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınarak Çanakkale Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Caretta Caretta Yuvasının Üzerinde Mangal Ateşi Yaktılar
Dev Sondaj Platformu Çanakkale Boğazı’ndan Transit Geçiş Yaptı
Eyüpsultan Ağaçlı Sahilinde Denizden Askeri Mühimmat Çıktı
İDO'nun Yalova-Pendik Seferleri Tehirli Yapıldı
Vali Varol, Kuşadası'nda Deniz Güvenliği Faaliyetlerini İnceledi