Balıkçılara 'denize çıkmayın' uyarısı

Meteoloroji,Marmara, Güney Ege ve Batı Akdeniz bölgeleri için fırtına uyarısında bulundu. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor.

Ayrıca, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esen rüzgarın kuvvetlenerek, sabah saatlerinden itibaren 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. 

Güney Ege ve Batı Akdeniz'de denizci ve balıkçılara uyarı

Güney Ege'nin güneyinde ise sabah saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerde 6 ila 8 kuvvetinde  fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekiyor. 

Batı Akdeniz'de öğle saatlerinden sonra rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerde 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın yarın ilk saatlerden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekiyor.

virahaber.com

BALIKÇILIK Haberleri

Dev Turna Balığı İlgi Odağı Oldu
Kaçak Avlanan Balıkçılara Ceza
Aydın'da 2023 Yılında Balık İhracatından 230 Milyon Dolar Gelir Elde Edildi
Kıyı Balıkçılığı Yapanların Sayısında Azalış Tedirgin Ediyor
Karadeniz Ereğli’de Olta Balıkçılarının Balık Mesaisi