Balıkçılara Fırtına Engeli: 3 Gündür Çıkamıyorlar

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Tekirdağ'da etkili olan yağış ve fırtına sebebiyle balıkçı tekneleri 3 gündür denize açılamıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün kent genelinde uyarılarının ardından Tekirdağ'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle birçok tanker ile şilep Tekirdağ kıyılarına demirlerdi.

Sağanak yağış ve fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri de Süleymanpaşa ilçesinde bulunan balıkçı barınağına demirledi.

Denizde olası olumsuz duruma karşı barınağa çekilen balıkçılar fırtınanın geçmesini bekliyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan balıkçılar, "Hava muhalefeti sebebiyle 3 gündür denize açılamıyoruz. Zaten balıkçılığımızda bitmiş gibi. 3-4 günden beridir havalar esiyor. Kayıklarımızı limana yanaştırdık. Havanın açılmasını bekliyoruz. Herkes 3-5 kuruş çıkarmanın derdinde" dediler.

Vira Haber

BALIKÇILIK Haberleri

Akçakoca Açıklarında Palamut Bereketi: Tekneler Dolu Dönüyor
Turna Avına Çıkan Balıkçıların Oltasına 127 Santimlik Dev Yayın Takıldı
Balıkçılar Yeni Sezona Hazır: Rumeli Feneri'ndeki Balıkçılar Bu Yıl Palamuttan Umutlu
Balık Ağlarında Bakım Sezonu Başladı
Eylül Ayında Palamuta Doyacağız