Barwani'nin Sunrays'ı Marmaris'e geldi

Ummanlı işadamı Mohammed Al Barwani tarafından satın alınan ve 2010 yılında Uluslararası Süperyat Derneği (ISS) tarafından dünyanın en süper lüks yatı seçilen 'Sunrays', Marmaris'e geldi

Ummanlı işadamı Mohammed Al Barwani tarafından satın alınan ve 2010 yılında Uluslararası Süperyat Derneği (ISS) tarafından dünyanın en süper lüks yatı seçilen 'Sunrays', Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Sabah saatlerinde Marmaris Limanı'na demirleyen süper lüks yat, vatandaşların ve turistlerin ilgi odağı olurken, liman yetkilileri, yatta Mohammed Al Barwani'nin bulunup bulunmadığı konusunda bir bilgi vermedi. 'Sunrays'ın, 85,5 metre uzunluğunda ve 14,5 metre genişliğinde olduğu, içerisinde her türlü lüksü barındırdığı kaydedildi. Lüks yatın yakıt ikmali yaptıktan sonra Marmaris'ten ayrılacağı öğrenildi.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Türk P&I Sigorta’dan Yat Sahiplerine 360 Derece Koruma: YAT 360
7. TYBA Yacht Charter Show Marmaris’te Başlıyor
İran’dan Hürmüz Boğazı Uyarısı: “Petrol Tankerleri Çok Dikkatli Olmalı”
Tamer Kıran Samsun’da Vali Orhan Tavlı’yı Ziyaret Etti, Üyelerle İftarda Buluştu
Türk Heyeti IMO SSE 12 Toplantısına Katılıyor