BAYK TRIO TROFE 3. ayak başlıyor

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından organize edilen 2010 yılında ilki gerçekleştirilen “Duo” yarışları bu yıl’da “Trio”, her teknede en fazla 3 ekip, olarak 2.ayağını da 13 teknenin katılımıyla 11 Nisan’da tamamladı.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından organize edilen 2010 yılında ilki gerçekleştirilen “Duo”  yarışları bu yıl’da “Trio”, her teknede en fazla 3 ekip,  olarak 2.ayağını da 13 tekne’nin katılımıyla  11 Nisan’da tamamladı. Bayk Trio Trofe’nin 3.ayağı ise 2 Mayıs’ta yapılacak.

BAYK Trio Trofe Toplam 4 ayak ve 4 yarıştan oluşacak ve 23 Mayıs'ta son bulacaktır.IRC sertifikasına sahip 6 ile 27 metre arasındaki tüm teknelerin katılabileceği bu yarışlar hem ekip sınırlandırması olması, hem de Kış Trofesi ayaklarından bir gün önce yapılması açısından, geçmiş yıllarda olduğu gibi büyük ilgi çekmesi bekleniyor.   

Tarihler:

III. Ayak       2 MAYIS                             

IV. Ayak     23 MAYIS      

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

7. TYBA Yacht Charter Show Marmaris’te Kapılarını Açtı
STM’den Sürü Kamikaze İnsansız Deniz Aracı Hamlesi Mavi Vatan’ın Yeni Muhafızı “YAKTU” SAHA’ya Çıktı
“Made In Eu” İhracatçıyı Da Lojistik Sektörünü De Memnun Edecek
DAKSAR’dan İMEAK DTO’ya Deniz Güvenliği Teşekkürü
İngiltere: "3 Britanyalı, Hantavirüse Yakalandı"