Bebek'de yatta yangın çıktı

25 metrelik yatın makine dairesinde çıkan yangın, personel ve itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangında teknenin kaptanı yüzünden ve ellerinden hafif şekilde yaralandı.

Cevdetpaşa Caddesi sahilinde demirli olan ‘Garess Delaware’ isili yatın makine dairesinde 13.00 sıralarında henüz belirlenemeyene bir nedenle patlama meyadna geldi. Yangına ilk müdahaleyi yatın kaptanı Mustafa Gülali ve çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine Beşiktaş İtfaiye Grubu’na bağlı ekiplerin de olay yerine gelmesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri, duman tahliyesi ve yaptıkları incelemenin ardından olay yerinden ayrıldı.

Patlamada şans eseri yüzünden ve ellerinden hafif şekilde yaralanan kaptan Mustafa Gülali, motoru çalıştırdıkları sırada bir anda patlama olduğunu belirterek, "Sanırım sıkışma oldu aküler patladı. Merdiveni fırlattı. O sırada yüzümden yaralandım. Buradaki arkadaşlarla müdahale ettik. İtfaiye geldiğinde zaten söndürmüştük" dedi.

Hürriyet

GÜNCEL Haberleri

Mavi Liste 11 Ekim’e Giden Rotaya Dört Zaferle Başladı
Malezya'nın Yeni Deniz Gücü Kocaeli'de Suya İndi
Arabalı Yolcu Gemisinde Yangın Tatbikatı
Çamur İçinde Kıvranan Balıklar İçin Tanker Tanker Su Taşındı
Sinop'ta 9 Ayda 182 Ton Midye Hasadı