Belde için müjdeli haberler

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’nu makamında ziyaret eden Ak Parti Balıkesir milletvekili Ali Aydınlıoğlu, belde için müjdeli haberler verdi.

Aydınloğlu, Akçay’a yat limanı, balıkçı barınağı ve lise kazandırılacağını bildirdi.

Beraberinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Ak Parti belde başkanı Yahya Yavuz ile birlikte Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’nu ziyaret eden Aydınlıoğlu, “Akçay’a bu yatırımları kazandırmak için bakanlık nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak, sözler aldım. Bu yatırımları getirilmesi ile Akçay’ın çehresini değişecek. Yakında Ulaştırma Bakanlığı Bursa bölge müdürü bizzat kendisi, teknik ekiple gelerek yer tespiti yapacak” dedi.

Belediyeden bu konuda destek beklediğini bildiren Aydınlıoğlu, Olivecty’in yanına yapılacak lise binasının da bir an önce başlanıp bitirilmesi konusunun takipçisi olacağını söyledi.

Belediye meclis üyesi Sadi Öz’ün de hazır bulunduğu ziyarette, Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, beldelerine hizmet için gece gündüz çalıştıklarını, “Halka hizmette siyaset olmaz, hizmet vatandaş içindir” anlayışında olduklarını kaydederek Aydınlıoğlu'na teşekkür etti.

Haber3

GÜNCEL Haberleri

Karasu’da Karaya Oturan M/V NINOVA İçin Açıklama: “Bilgi Kirliliğine İtibar Edilmemeli”
TCG Anadolu ve Denizaltı SAHA EXPO Kapsamında İstanbul'da
Sahili Temizlemeye İndiler, Gördükleri Manzara Acı Tabloyu Özetledi
TÜRKLİM Yönetimi Yılport’ta Toplandı: Liman Süreleri Gündemdeydi
IMO Deniz Çevresini Koruma Komitesi’nin Kararları Açıklandı