Boatshow'un en pahalısı Ağaoğlu'nun

1 milyarlık 380 teknenin görücüye çıktığı İstanbul Boatshow’a ünlüler akın etti. Ersun Yanal, Volkan Demirel, Yalçın Sabancı ve Adnan Polat gibi isimleri ağırlayan fuarın en pahalısı ‘Kıvırcık’ı Ali Ağaoğlu satın aldı.

Uluslararası İstanbul Boatshow, değeri 1 milyar TL’yi bulan 380 tekne ile kapılarını açtı. Adeta ünlüler geçidine sahne olan açılışta, birçok satın alma veya satış bağlantıları yapıldı. İstanbul Boatshow’un ilk 3 günü fiyatı bir milyon ile 3 milyon Euro arasında değişen 4 mega yat satışı gerçekleşirken, fiyatları 99 bin Euro ile 250 bin Euro arasında değişen ekonomik fiyatlı 17 tekne satıldı. Fuarda; Ali Ağaoğlu, Yalçın Sabancı, Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, Adnan Polat ve Ersun Yenal gibi isimler dikkat çekti.


‘Kıvırcık’ Ağa’nın oldu


Boatshow’un en pahalı Türk yapımı teknesi olan ‘Kıvırcık’ için işadamı Ali Ağaoğlu’nun el sıkıştığı öğrenildi. 8 milyon Euro’luk ‘Kıvırcık’ 38 metre uzunluğa sahip. 8 kamarası bulunan süper lüks tekne tamamıyla Türk yapımı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yenal’ın da 4.5 milyon Euro’luk ‘Merilyn’ isimli tekne ile ilgilendiği söylenenler arasında. Yenal’ın ayrıca 3.8 milyon Euro’luk Princess isimli tekneye de büyük ilgi gösterdiği belirtildi. Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’in ise daha uygun fiyatlı tekneler ile ilgilendiği ve 380 bin Euro’luk Lotus markalı bir tekne ile pazarlık ettiği söylenildi. Ayrıca Adnan Polat’ın ve Yalçın Sabancı’nın milyon Euro’luk oyuncaklara baktıkları ve fuarda alım yapmak istedikleri belirtildi. 28 milyon TL’lik fiyatıyla fuarın en pahalı teknesi olan Curvelle’ye ise biri ABD’li, diğeri ise Türk olan üç işadamı talip oldu.

Star

GÜNCEL Haberleri

Eskomarine, Dormac Marine & Engineering’in Türkiye’deki Exclusive Acentesi Oldu
Alaçatı Windfest 2026 15 Ülkeden 134 Sporcuyla Başladı
UTİKAD Adayı Ozan Durak, FIATA Genç Lojistik Profesyonelleri Ödülü’nde Dünya Birincisi Oldu.
Dünyanın En Büyük Liman Elleçleme Makinesi Deniz Yoluyla Tek Parça Taşındı
Zengezur Koridoru ve Alsancak Limanı LOGISTECH’te Ele Alındı