Bodrum'a İki Kruvaziyer Yanaştı

Yaz sezonuyla lüks motor yat ve yolcu gemisi trafiğiyle deniz turizminde hareketlilik yaşanan Muğla'nın Bodrum ilçesi, iki yolcu gemisini daha ağırladı.

23 Nisan'da sezonun ilk kruvaziyerinin demir attığı Bodrum'a, Marshall Adaları bayraklı 180 metre uzunluğundaki "Nautica" ve Yunanistan bayraklı 53 metrelik "Pan Orama" isimli gemi geldi.

Çoğunluğu Amerikalı 415 yolcusu olan "Nautica" ve çoğunluğu İngiliz 49 yolcusu bulunan diğer gemi, Bodrum Yolcu Limanı iskelesine yanaştırıldı.

Gemiden inen turistler, gümrük işlemlerinin ardından sahilde gezip çarşıda alışveriş yaptı. Bazıları tarihi yerleri ziyaret etti.

Yolcu gemilerinin yanaştırıldığı iskelede, üzerinde helikopter bulunan 81 metre uzunluğundaki "Air" isimli motor yat da dikkati çekti.

Sinema salonu, spa, asansör ve spor salonu gibi imkanlar bulunan Malta bayraklı yat, geçen yıl da ilçeye gelmiş ve yakıt ikmali yapılmıştı.

TURİZM Haberleri

Bodrum'a Kruvaziyer İle 274 Yolcu Geldi
264 Euro’ya Yunan Adaları ve Atina Cruise Seyahati
Bodrum'a 357 Yolcusuyla Geldi
Kruvaziyer Turizminde İlk Çeyrek Rakamları Rekoru İşaret Ediyor
Bakan Uraloğlu: "41 Bin 39 Yolcu ile Mart Ayları İçerisinde Son 16 Yılın En Yüksek Kruvaziyer Yolcu Sayısına Ulaştık"