Bodrum'da limanda bağlı tekne battı

Bodrum Limanı'na bağlı bulunan yaklaşık 6 metre uzunluğundaki 'Hayat' isimli ahşap tekne, bu sabah henüz belirlenemeyen nedenle su alarak battı. Batan tekne çıkarılarak tamir için tersaneye götürüldü.

Bodrum'da, limanda bağlı bulunan 6 metre uzunluğundaki 'Hayat' isimli ahşap tekne su alarak battı. Tekneyi kurtarmak için başlatılan çalışmaları çevredeki turistler meraklı gözlerle izledi.

Bodrum Limanı'na bağlı bulunan yaklaşık 6 metre uzunluğundaki 'Hayat' isimli ahşap tekne, bu sabah henüz belirlenemeyen nedenle su alarak battı. Batan teknenin sudan çıkarılması için çalışma başlatıldı. Suyun içindeki tekne bir dalgıç tarafından önce halatlarla bağlandı.

Ardından da vinç yardımıyla tekne sudan çıkarılıp, gerekli bakım ve onarımlarının yapılması için İçmeler mevkisindeki tersaneler bölgesine götürüldü. Teknenin sudan çıkarılmasını çevredeki diğer tekne sahipleri ile turistler meraklı gözlerle takip etti.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Bodrum'a 1263 Yolcuyla Geldi
DEFMED’de Yeni Dönem: Bülent İBİK Başkanlık Görevini Burak Gültekin'e Devretti
Ölümlü Kazanın Yaşandığı Teknede Vinçler Belgesiz Çıktı
Körfez'de Yağmur Sonrası Yüzey Temizliği
Van'da Tezgahlar Çeşitlendi: Tüketicinin Tercihi Van Gölü'nün İncisi Oldu