Bodrum'da Yüzerken Cesetle Karşılaştı

Bodrum'da bir vatandaş denizde yüzerken, erkek cesediyle karşılaştı. 

Bodrum Bitez'de bir vatandaş denizde yüzerken, erkek cesediyle karşılaştı. 

Boğularak yaşamını kaybettiği tahmin edilen şahsın kimlik tespitinin yapılması için ceset Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bitez sahilinde denize giren vatandaşlar, koyda kıyıdan yaklaşık 30 metre açıkta bir kişinin yüzüstü şekilde hareketsiz durduğunu görüp kıyıdaki esnaftan yardım istedi.

Bölgedeki bir otelin botuyla şahsın olduğu bölgeye giden vatandaşlar, adamı bota alıp sahile getirdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, 60’lı yaşlarda olduğu bildirilen erkek şahsın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yerine polis ve sahil güvenlik unsurları da sevk edildi.

Güvenlik güçleri ve cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası, kimliği henüz belirlenemeyen adamın cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNCEL Haberleri

Ege Denizi’nin En Büyük Mercan Ormanı
14. TAYK – Eker Olympos Regatta için geri sayım başladı
Rotamız TEKNOFEST Mavi Vatan
Net Kârını Yüzde 38 Artışla 46.5 Milyon Dolar’a Yükseltti
15. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması'nda Başvuru Süresi 4 Eylül'e Uzatıldı