Boğaz'da develi turizm

İstanbul Boğazı'nda Arap turistlerin daha çok ilgisini çekmek isteyen tekne sahibi, maket deve kullandı

Son yıllarda Türkiye'ye gelen Arap turist sayısı arttıkça turizm işletmeleri de yaratıcı çözümler bulmaya çalışıyor. Arap turistlerin ilgisini çekmeye çalışan bu tekne sahibi ise başarılı olmuşa benziyor.

Takvim'in haberine göre Arap turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Boğaz turunda, tekne sahipleri "Yok artık" dedirtecek bir şey yaptı.

Bazı Arap turistlerin "Bir devemiz eksik" sözü üzerine yapay bir deve ile Boğaz turu gerçekleşti. Tekne sahipleri, gerçek boyuttaki plastik deve ile yüzlerce kişinin selfie yaptığını söyledi.

Vira Haber

TURİZM Haberleri

Bodrum'a Kruvaziyer İle 274 Yolcu Geldi
264 Euro’ya Yunan Adaları ve Atina Cruise Seyahati
Bodrum'a 357 Yolcusuyla Geldi
Kruvaziyer Turizminde İlk Çeyrek Rakamları Rekoru İşaret Ediyor
Bakan Uraloğlu: "41 Bin 39 Yolcu ile Mart Ayları İçerisinde Son 16 Yılın En Yüksek Kruvaziyer Yolcu Sayısına Ulaştık"