Bostancı'da yolcu teknesi kayaya çarptı

Büyükada - Bostancı seferini yapan 200 yolcu taşıyan teknenin, Bostancı İskelesi yakınlarında kayalıklara çarptı. Yolcular su alan teknede büyük panik yaşarken gemiyi en son terk etmesi gereken kişi kaçtı!

Adalar - Bostancı seferini yapan, içinde yaklaşık 200 yolcunun bulunduğu Caner Kaptan 2 isimli tekne kayalıklara çarptı. Su almaya başlayan tekne, Bostancı Vapur İskelesi'ne yaklaşmayı başardı. İçlerinden 3'ünün hafif yaralandığı yolcular iskelede tahliye edildi.

Olay saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adalar'dan yaklaşık 200 yolcu alan Caner Kaptan 2 isimli tekne Bostancı Vapur İskelesi'ne hareket etti. Bir süre denizde seyreden tekne kayalıklara çarptı. Kazadan hemen sonra tekne su almaya başladı. Bu halde tekne Bostancı Vapur İskelesi'ne yanaşmayı başardı. Tekne iskeleye çekilirken yolcular tahliye edildi. Yaralandıkları belirtilen 3 yolcu ise hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine iskeleye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye, teknedeki suyu tahliye etmek için uzun süre uğraştı. Teknenin 3 kaptanı ise yolcuların şikayeti üzerine gözaltına alındı.
Yolcular kaptanın alkollü olduğunu o yüzden kayalıklara çarptığını ileri sürdü. Teknede can yeleğinin de bulunmadığını iddia eden yolcular, "Görevliler, bu duruma tepki gösteren yolcuları darp etmeye çalıştı" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÜNCEL Haberleri

Oltalar Birincilik İçin Denize Atıldı
Su Ürünleri Av Yasakları Kontrolü Sürüyor
Kadıköy’de Kanoya Çarpan Deniz Taksi Kaptanı Adli Kontrolle Serbest
18. Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği Düzenlendi
Yargıdan İzmit Körfezi'nin Temizliğine Devam Kararı