Bozcaada ve Gökçeada Arası Feribot Seferlerine Fırtına Engeli

Bozcaada ve Gökçeada hattında yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hattındaki bazı seferler programdan kaldırıldı.

Buna göre, Gökçeada'dan Kabatepe'ye 07.00, Kabatepe'den Gökçeada'ya ise 11.00'deki seferler dışında tarifedeki diğer tüm seferler iptal edildi.

Bozcaada'dan Geyikli'ye 07.00 ve 17.00 ile Geyikli'den Bozcaada'ya 08.00 ve 18.00'deki seferlerin dışındakiler de aynı nedenden dolayı yapılamayacak. Bozcaada ve Gökçeada hattında 1 Nisan Cuma yapılacak planlı tüm seferler bölgedeki fırtına nedeniyle iptal edildi.

Diğer güzergahlarda ise ulaşım normal seyrinde devam edecek.
 

GÜNCEL Haberleri

KTÜ’de Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Deniz Ticaretine Etkileri Ele Alınacak
Yalova'dan 10 Ayda 915 Milyon Dolarlık İhracat
Karadeniz'de Dron Saldırısında Vurulan Dev Gemi İstanbul Boğazı'ndan Geçirildi
Yunanistan’dan İsrail’e Gidecek Yolcu Gemisine Bomba İhbarı
28 Kişinin Hayatını Kaybettiği Filo Jet Faciasında Ailelerden Suç Duyurusu