Bugün bu yollara dikkat

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve perşembe günü 15.00-17.00 saatleri arasında yol, aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Sakarya-Hendek-Gümüşova yolunun 35-47. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 65-69. kilometreleri arasındaki yol üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-38. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli Mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve perşembe günü 13.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Gerede-Kızılcahamam yolunun Akyarma mevkii İstanbul-Ankara istikametinde asfalt yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Karacabey-Bursa yolunun 35-38. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten veriliyor.

Ankara-Kırıkkale İl Sınırı-Yozgat yolunun 0-33. kilometreleri arasındaki hemzemin kavşak, bölünmüş yol ve viyadük yapımı çalışmaları esnasında belirli aralıklarla patlatma yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kocaeli-Yalova yolunun 22-40. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Karacabey-Bursa yolunun 20-25. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey yönünden iki yönlü olarak veriliyor.

Aliağa- İzmir yolunun 12-15. kilometreleri arasındaki Hacıömerli mevkiinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kozan-Adana yolunun 13-14. kilometrelerindeki Kurukulak Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan veriliyor.

Tosya-Osmancık yolunun 44-45. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

Niksar-Reşadiye yolunun 19-22. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 07.00-12.00 saatleri arasında 30 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak veriliyor.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

AA

GÜNCEL Haberleri

Denizci Fenerbahçeliler Derneği Ali Koç'u Ziyaret Etti          
Filipinler, Çinli Diplomatı Bakanlığa Çağırdı
Van'da Yaşanan Balık Ölümlerinin Nedeni Araştırılıyor
Kovada Gölü’nde 400 Metre Uzatma Ağı Yakalandı
TUI JUNIOR ACADEMY Türkiye Projesinin Sanat Atölyesi Çeşme’de Gerçekleşti