Burhaniye’de balıkçı barınağı ve tekneler yandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi sahil kısmında bulunan çöplükte çıkan yangın, deniz kenarında bulunan 1 balıkçı barınağı ile 2 tekneyi kullanılmaz hale getirdi.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi sahil kısımında bulunan çöplükte çıkan yangın, deniz kenarında bulunan tekneleri yaktı.

Edinilen bilgiye göre, yangın akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan yazlık bir sitenin çöplüğünde meydana geldi. Bilinmeyen nedenle çöplük alanda çıkan yangın, sahil kısmında bulunan barakalara oradan da deniz kenarında bulunan balıkçı teknelerine kadar ulaştı.

İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangın, kısa sürede kontrol altına alınırken balıkçı barınağı ve 2 balıkçı teknesi yandı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

KARDAK KAHRAMANLARI 30 YIL SONRA O AĞACIN ALTINDA
Akdeniz ve Marmara’da sıcaklık stresi artıyor
Bakan Uraloğlu: "2025 Yılında Elleçlenen Yük Miktarı 553 Milyon 268 Bin 303 Tona Ulaştı"
Bakan Bayraktar: "Günlük 200 Milyon Metreküplük Bir Gazı Gemilerle Alır Hale Geleceğiz"
Alanya'da Toz Taşınımı ve Sağanak Yağış Denizin Rengini Değiştirdi