Çanakkale isimli feribot iskeleye çarptı

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ'ye ait "Çanakkale" isimli feribotun, Balıkesir'in Marmara ilçesinde iskeleye çarpması sonucu, feribot ve iskelede hasar oluştu.

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde Marmara ilçesine gelen "Çanakkale" isimli feribotun yanaşırken kontrolsüz şekilde merkez iskelesine çarptığını söyledi.

Aksoy, "Kazada şu an için yaralanma veya can kaybı söz konusu değil. İskele kullanılamaz hale geldiği için adamızda bulunan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yetkilileriyle görüşme halindeyiz. Gün içindeki seferleri oraya aktarmaya çalışıyoruz. Feribottaki yolcular güvenli bir şekilde tahliye edildi." dedi.

ViraHaber.com

DENİZ KAZALARI Haberleri

Filipinler'de Feribotta Yangın: 5 Ölü, 86 Kayıp
İDO Deniz Otobüsü Mudanya İskelesi’ne Çarptı
Silivri Açıklarında Meydana Gelen Kazaya İlişkin Ön Tespit Raporu Hazırlandı
Karadeniz'de Su Alan Gemi Batma Tehlikesi Geçirdi, 13 Mürettebat Tahliye Edildi
Teknede Mahsur Kalanları Kurtarmak İçin Giden Balıkçı Teknesi De Arızalandı