Çanakkale Zafer Kupası tamamlandı

İstanbul Yelken Kulübü’nün 2014 sezonundaki ilk yat yarışı olan Çanakkale Zafer Kupası, hafta sonu Fenerbahçe-Tuzla rotasında yapıldı.

İstanbul Yelken Kulübü’nün 2014 sezonundaki ilk yat yarışı olan Çanakkale Zafer Kupası, hafta sonu Fenerbahçe-Tuzla rotasında yapıldı.

Gidiş-dönüş iki etap halinde "seri" olarak gerçekleşen yarışa limango’nun sponsor olduğu Gemicioğlu Hukuk Bürosu yelkenlisi BLED ile katıldı.Rüzgarın sürekli yön değiştirmesiyle hayli çekişmeli geçen yarışta ekipler etabı birinci tamamlayabilmek için büyük çaba sarfettiler.

Türkiye’de online özel alışverişin öncü adresi limango’nun sponsor olduğu Gemicioğlu Hukuk Bürosu’nun Cenova Sailing tarafından yetiştirilen yelken ekibi, zorlu yarışın ilk etabını  birincilikle tamamladı.Gemicioğlu Hukuk Bürosu’nun başarılı yelken ekibinin bundan sonraki yarışlarda da hedefi birincilik.

Ekibin katılacağı diğer yarışlar:

Bosphorus Bahçeşehir Üniversitesi Kupası / 26 – 27 Nisan 2014
TAYK W Collection Kupası / 10 Mayıs 2014
TAYK - Gorbon Bosphorus Cup/ 5-8 Haziran 2014
TAYK - Boğaziçi Kupası / 28 – 29 Haziran 2014

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

İMEAK DTO Heyeti, Yunan Denizcilik Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi
Tamer Kıran ve Türk Denizcilik Heyeti Atina Büyükelçiliği Resepsiyonuna Katıldı
Turkuaza Dönen İstanbul Boğazında Yunuslar Akın Etti
İzmir Sanayisine 172 Milyon Liralık Çamur Kurutma Tesisi Yatırımı
Şadan Kaptanoğlu’ndan Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes’e Ziyaret