Çanakkale'de Lodos Tatili

Çanakkale Lapseki ve Çardak beldeleri ile köylerinden araba vapurla Gelibolu'daki okullara gelen öğrenciler 10 gündür lodos çilesi çekiyor.

Çanakkale Lapseki ve Çardak beldeleri ile köylerinden araba vapurla Gelibolu'daki okullara gelen öğrenciler 10 gündür lodos çilesi çekiyor.

Öğrencilerin bu çileyi yaşamamaları için lodos şiddetini artırınca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Liman Başkanlığı’ndan aldığı bilgi üzerine deniz yoluyla Gelibolu'daki okullarda okuyan öğrencileri 14.00'de izinli sayarak evlerine gönderdi. Bu arada, şiddetini artıran lodos nedeniyle 1,5 saat süre ile geçici olarak durdurulan Gelibolu-Lapseki ve Gelibolu-Çardak arasındaki vapurlar rüzgarın hızını azaltmasıyla yeniden başladı.

Medya73

GÜNCEL Haberleri

Türkiye'nin 6’ncı Sondaj Gemisi Taşucu Limanı'na Yanaştı
Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı