Çeşme Marina, Boot Düsseldorf'ta

Çeşme Marina, Düsseldorf’ta 48. kez düzenlenen, dünyanın en büyük tekne ve su sporları fuarı olan Boot Düsseldorf’ta, stant açtı.

Çeşme Marina, deniz tutkunlarını Çeşme'ye davet ediyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 13. Salon’da hazırlanan Türkiye standında “Home of Sailing”, “Home of Alaçatı”, “Home of Natural Therapy”, “Come Surf Turkey” slogonları ön plana çıkarıldı. Standda, “lifegoeson” sloganı ile yerini alan Çeşme Marina, Avrupa’ya Çeşme’yi ve Ege deniz turizmini bir kez daha tanıtmak için denizseverleri Çeşme’ye davet ediyor.

Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan, "Bu büyük organizasyonu yaşamak ve Çeşme Marina’nın fuara özel kampanyalarından haberdar olmak için fuar sonuna kadar tüm deniz tutkunlarını standımıza bekliyoruz" diyerek deniz tutkunlarını davet etti.

GÜNCEL Haberleri

KTÜ DUİM Mezunlar Derneği’nden Orta Doğu Gerilimi Uyarısı
Çatalca'da Kıyıya Vuran Füze Başlığı İmha Edildi
İran’dan Katar’daki Ras Laffan Sanayi Bölgesi’ne Yeni Saldırı
ABD: "Hürmüz Boğazı Yakınlarındaki Füze Rampalarını Vurduk"
Bodrum-Kaş Arası Denizlerde Fırtına Uyarısı