Çeşmeli Genç Yelkenci Deniz Alan Türkiye Şampiyonu Oldu

Disiplinli ve azimli çalışmalarıyla dikkat çeken genç sporcu Deniz Alan, kısa süre önce Urla’da düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu RS Feva 1. Ayak Yarışları’nda Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi.

RS Feva sınıfındaki başarısının yanı sıra Laser sınıfında da yarışan Alan, bu sayede motivasyonunu yüksek tutuyor.
Milli sporcu olmayı hedefleyen Deniz Alan, Avrupa ve dünya şampiyonalarında Türkiye’yi temsil etmeyi amaçlıyor. Başarısında ailesi, öğretmenleri ve Arkas Çeşme Yelken Kulübü’nün büyük desteğinin bulunduğunu vurgulayan genç yelkenci, çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.
Yahya Kerim Onart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencisi olan Deniz Alan, Arkas Çeşme Yelken Kulübü bünyesinde başladığı yelken sporunda şimdiye kadar yerel, ulusal ve uluslararası birçok yarışta boy gösterdi.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Ege İhracatçı Birlikleri’nden Mayıs Ayında 1 Milyar 557 Milyon Dolarlık İhracat
TMMOB Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Merdan Şerefli Hayatını Kaybetti 
Marmara Denizi’nin Geleceği Kocaeli’de Şekilleniyor
Bodrum'da 2 Bin Metrekare Hayalet Ağ Temizlendi, Binlerce Yavru Balık Doğaya Bırakıldı
Sinop'ta Lüks Yatın Su Alma Nedeni Belli Oldu