Çiçek Kart Mesajları: 10+ Anlamlı Kart Mesajı

Bazen çok mutlu etmek için yalnızca kapıya gelen bir buket çiçek yeter.

Heyecanla açılan çiçek notu okunur ve gülümseme kazınır o anda dudaklara. Çiçekler tek başlarına bile mutluluk vermeye yeterken, kalbinizden dökülen kelimelerle mutluluk katlanır da katlanır.

Özenle saklanır o kartlar. Kimi zaman masaların üzerlerinde kimi zaman yatakların baş uçlarında. İşte böyle zamanlarda, saklanası çiçek mesajları iletmenize yardımcı olabilmesi için, sevdiklerinize göndereceğiniz çiçeklere yazabileceğiniz anlamlı kart mesajları;

  • Seven kalpler her zaman birlikte atarmış. Ayrı kaldıklarında ise kelimeler onlara yol olurmuş. Bu doğum gününde yanında olamıyorum, ancak tüm sevgi sözcüklerini yolluyorum sana. İyiye dair, güzele dair ne varsa yanında olsun ve korusun seni. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
  • Gözlerimi her kapattığımda tatlı gülüşünü görüyorum. Ne zaman mutsuz olsam tekrar tekrar hafızamda oynatıyorum o anları. Bu çiçeği gönderirken de hayalimde, çiçekler eline ulaştığındaki gülümsen var. Hep mutlu ol sen, hep gülümse, hep var ol. Doğum günün kutlu olsun.
  • Bugün çok önemli bir gün. Çünkü sen, yani benim güzel gözlü sevdiğimin doğum günü. Varlığın öyle bir mutluluk ki sen olmasaydın ne yapardım hiç bilmiyorum. İyi ki doğmuşsun ve iyi ki beni bulmuşsun sevgilim.
  • Kimisi korkar doğum günlerinden. Büyüme aşamasına geçtik mi yaşlanmaktan korkarız çünkü. Halbuki yaşlanmak diye bir şey yoktur. Yaş almak vardır. Ne var ki geçen her sene sanki sana uğramıyor, her yaşında güzelliğine güzellik katıyorsun. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım. Her yaşında birlikte güzel anılar biriktirmek dileğimle.
  • Her yıl bugünde çok heyecanlanıyorum. Senin, canımın doğum günü bugün. Yıllar önce yeryüzüne ilk adımını attığın, anneni ve bababanı mutluluk gözyaşlarına boğarken birgün hayatıma girip de benim en değerli olacağımdan habersiz ilk gözyaşlarını döktün. Şükürler olsun ki o güzel kalbin ile kesişti yollarımız. Sana temiz kalbin kadar güzel bir yaş diliyorum. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

Daha faza doğum günü mesajı için tıklayın..

 

  • Sadece varlığın ile bile mutlu olabilecekken, beni sevmenin verdiği mucizevi hissiyatı yaşıyorum. En güzel hediyem, ödülüm, can içim. Yıldönümümüz kutlu olsun. Ellerimiz bir ömür ayrılmasın birbirinden.
  • Seni sevmek ne güzel, ne güçlü bir mücadele. Hiçbir harp böyle çekici, hiçbir teslimiyet bu kadar huzurlu olamaz sevdiğim. Hiç bitmesin bu çatışmalarımız ama hiçbir zaman kazananı da olmasın. Sen bana, ben sana yanıp duralım bir ömür. Nice yıllarımız olsun.
  • Kaybolduğumu sandığım her anda sarılarak benimle aydınlığa yürüyen, her düşüşümde elimden tutarak doğru yolda yürümeme yardımcı olan sevgilim, hayat arkadaşım. Birlikte bir seneyi daha geçirdik. Dilerim tüm senelerim seninle dolup taşsın. Yıldönümümüz kutlu olsun.
  • Sen olmayınca rüzgar üzgün, uçuramıyor saçlarını diye. Sen olmayınca güneş üzgün, o güzel ela gözlerindeki yeşil hareleri ortaya çıkaramıyor diye. Sen olmayınca deniz üzgün, tuzlu kokusu ile huzur veremiyor diye. Sen olmayınca ne bu şehir güzel ne de ben. Bu sene yıldönümümüzde ayrıyız sevgilim. Kalbim yanında olsa da bedenim çok uzaklarda. Bu mis kokulu çiçekler beni hatırlatsın sana ve aşkımı fısıldasın kulaklarına. Yıldönümümüz kutlu olsun.
  • Aşkın ömrü 2 yıl mı derler 3 mü? Bence yanında birkaç tane 0 unutulmuş. Önümüzdeki 300 sene boyunca aynı aşkla, aynı bağlılıkla seveceğim seni aşkım. Yıldönümümüz kutlu olsun.

Daha fazlası için tıklayın..

Siz de sevdiklerinizin en özel günlerinde kelimeleriniz ile yanlarında olmak isterseniz, göndereceğiniz çiçek aranjmanına bu mesajlardan birini ekleyebilir, yüzlerindeki gülümsemeyi unutulmaz kılabilirsiniz.

Kaynak: Cicek.com

SERBEST KÜRSÜ Haberleri

Toprak İşlemede Toprak Silindirin Önemi
Alanya’da Tarih Yolculuğu: Kaleler, Müzeler ve Konaklama Seçenekleri
BES’te 18 Yaş Altı Avantajları Nelerdir?
Ankara Diş Çekimi
En İyi Yat Kiralama Destinasyonları: Antalya, Göcek ve Bodrum