ClassNK Türk Teknik Komite Toplantısı yapıldı

ClassNK Istanbul Ofis'in her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ClassNK Türk Teknik Komite Toplantı'sının 9.'su, ClassNK'in üst yönetiminden oluşan Japon delegasyonunun da katılımıyla, 29 Kasım’da gerçekleştirildi. 

ClassNK'in  Merkez Ofis Direktörlerinden Hirofumi Takano,İş Geliştirme Departmanı Teknik personeli Bay Hiroyuki Watanabe katılım sağlayan Japon delegasyonunu oluşturdular.

ClassNK Türk Teknik Komitesi'ni oluşturan Türk denizciliğinin önde gelen firmalarının teknik kişilerinin  buluştuğu bu toplantıda "ClassNK Aktiviteleri", "Son IMO Toplantılarından Güncel Bilgiler"  başlıkları altında sunumlar yapıldı. Bu sunumlara ilave olarak İlkfer Grup Genel Müdür İlker Meşe "VEEMS Enerji Verimliliği Yönetim Sistemi"  başlıklı sunumu ile TUV RHEINLAND yönticilerinden Sayın John Ramesh ''Siber Güvenlik'' başlıklı sunumu ile toplantıya destek verdi.

ClassNK 9.Türk Teknik Komite Toplantısı, her sene olduğu gibi, Türk Denizcilik firmalarından seçkin konukların yoğun katılımıyla gerçekleşen Kokteyl programı ile sona erdi.

Vira Haber

DENİZ KÜLTÜRÜ Haberleri

Mavi Nefes Projesi İle 2 Yılda Toplam 200 Ton Atık Toplandı
Doğaseverler, Kıyı Kirliliğine Dikkat Çekti
DEKAMER’den ‘Deniz Çayırları Günü’ Paylaşımı
Denizlerde Korkutan Sıcaklık Artışı
Marmaris'te 5 Yılda 500 Bin Ton Atık Toplandı