"Değişen kanunlar ve fırsatlar" semineri

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) tarafından düzenlenen “Değişen Kanunların Ticaret Hayatına Getirdiği Yenilikler, Yükümlülükler ve Fırsatlar” konulu seminer yapıldı.

Gemi İnşa Sektöründe faaliyet gösteren bütün Kurum / Kuruluş ve Şirket temsilcilerinin katıldığı “Değişen Kanunların Ticaret Hayatına Getirdiği Yenilikler, Yükümlülükler ve Fırsatlar” konularında bilgilendirme yapıldı.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekeriya KURŞAT, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra-İflas Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Evren KOÇ ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Fatih AYDOĞAN ve Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Mustafa CERİT’in ayrıntılı sunumları ve konuşmalarıyla gerçekleşen seminere Gemi İnşa Sektöründe faaliyet gösteren Kurum / Kuruluş ve Şirket temsilcileri katılım da gerçekleşti.

GİSBİR Genel Sekreteri Süheyl DEMİRTAŞ, katkılarından dolayı tüm konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür ederek konuşmacılara birer plaket takdim edildi.

virahaber.com
 

GÜNCEL Haberleri

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapanıyor
Somon Balığının Fiyatı Düştü
İstanbul Boğazı’nda Merak Uyandıran Görüntü
Yılın Denizcilik Markası “Safetmade Marine Products” Oldu
Dynamiq, Antalya Serbest Bölgesi'nde Süperyat Refit Hizmetlerini Başlatıyor