Deniz yolu hattının açılışı kutlandı

Trablus, Azura gemisinin dün limana yanaşmasının ardından Lübnan ile Türkiye arasında ilk deniz yolu hattının açılışını kutladı.

Trablus, Azura gemisinin dün limana yanaşmasının ardından Lübnan ile Türkiye arasında ilk deniz yolu hattının açılışını kutladı.

Yatak odaları, salonlar, kafeteryalar ve eğlence salonları gibi çeşitli imkânlara sahip olan gemi, haftada bir gün Lübnanlı ve Türk turistleri iki ülke arasında taşıyacak. Projenin yürütülmesinden sorumlu şirketin Genel Müdürü Hasan Bakri, bu girişimin iki ülke arasındaki turizm faaliyetlerinin güçlendirilmesine katkıda bulunacağını söyledi. Trablus ve Kuzey Lübnan Sanayi, Ticaret ve Tarım Odası Başkanı Toufic Dabousi ise diğer gemilerin de yakın bir gelecekte bu yeni projeye katılacaklarını umduğunu belirtti.

The Daily Star

GÜNCEL Haberleri

Denizci Öğrenciler Derneği, Moda Deniz Kulübü’nde "Denizcilikte Enerji Verimliliği ve Sürdürülebilirlik" Söyleşisini Gerçekleşti
“Önüm Arkam Deniz, Sağım Solum Gemi” Resim Yarışması Düzenleniyor
Acı Kaybımız: Mukaddes Kalkavan Hayatını Kaybetti
İran ile Rusya'nın Ortak Deniz Tatbikatı Sona Erdi
Rize’de Dev Dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'na Ulaştı