Denizden ceset toplanıyor

Bangladeş'te Meghna nehri üzerinde sefer yapan feribotun batması sonucu ölenlerin sayısı 31'e yükseldi.

Yerel Polis Şefi Muhammed Şahabuddin Han şimdiye kadar 35 kişinin kurtarıldığı feribottan 31 cesedin dalgıçlarca çıkarıldığını belirtti.

Feribottan çıkarılan cesetler arasında bebeğinin ölü bedenine sarılmış genç bir kadına ait bir cesedin de bulunduğunu kaydeden Han, ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini söyledi. Halen feribotta sıkışmış durumda cesetlerin bulunduğunu anlatan Han, feribotun sudan çıkarılmasının ardından kazada kaç kişinin öldüğünün netlik kazanacağını ifade etti.

Bangladeş makamları, ülkenin güneyindeki Şariatpur ile başkent Dakka arasında sefer yaptığı sırada bir yük gemisiyle çarpıştıktan sonra batan 200 kadar kişinin taşıyan feribottaki onlarca kişinin halen kayıp olduğunu kaydediyor.

Bangladeşli yetkililerce daha önce yapılan açıklamada, 18 cesedin çıkarıldığı bildirilmişti.

ensonhaber.com
 

GÜNCEL Haberleri

Karadeniz Hırçınlaştı, Dalgalar 3 Metreye Yaklaştı
İMEAK DTO’nun Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit Oldu
Palamut Bolluğu Çileye Dönüştü, Liman Balık Çöplüğüne Döndü
500 Metre Ağ Atan Kaçak Avcılar Vatandaş İhbarıyla Engellendi
Bosphorus Boat Show’un Tarihi Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Değişti