Denizhaber’e hacker saldırısı

www.denizhaber.com.tr’ye bugün 13.51 ile 13.57 saatleri arasında yurt içi menşeli hacker saldırısı düzenlendi. Anında müdahale ile hacker saldırısı engellendi.

Deniz Haber Ajansı’ndan yapılan açıklamaya göre; www.denizhaber.com.tr’ye yurtiçi ve yurtdışı menşeli IP üzerinden yapılan binlerce mail bombardımanı esnasında, internet sitesi yaklaşık 6 dakika hizmet veremez hale geldi. Sitenin web masterları ve teknik ekibin karşı savunması ile engellenen saldırı sonucu, sitenin datasından yaklaşık olarak 17 haber silindi. Yedekli kayıtlar sayesinde bu haberlerin de kurtarılması sağlandı.

Vira ailesi olarak Denizhaber Ajansı yönetici ve çalışanlarına geçmiş olsun diyor, bu tür saldırıları şiddetle kınıyoruz.

www.virahaber.com
 

GÜNCEL Haberleri

Türkiye'nin 6’ncı Sondaj Gemisi Taşucu Limanı'na Yanaştı
Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı